«Ақмола облысы білім басқармасының Аршалы ауданы бойынша білім бөлімі» мемлекеттік мекемесі
Государственное учреждение  "Отдел образования по Аршалынскому району управления образования Акмолинской области"

  

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Аудан мектептерінің тамақтануы бойынша конкурстар

17.03.2020

1-қосымша
тамақтануды ұйымдастыру ережесіне
ұйымдарында білім алушыларды орта
сатып алу, сондай-ақ
қамтамасыз етуге байланысты тауарларды
балаларды тамақтандыру
мектепке дейінгі ұйымдарда білім
ұйымдар, ұйымдар
жетім балалар мен ата-анасының қамқорлығынсыз қалған балалар үшін
қалған балаларды
ата-анасының қамқорлығынсыз қалған

 

нысаны

 

Бекітемін:
____________________________
Басшының м. а. Кажетова С. К.

Аршалы ауданының білім бөлімі "ММ»

Қызметтерді немесе тауарларды сатып алу жоспары

Астана қ., Сарыарқа ауданы, Бейбітшілік к-сі, 47 үй, оф. 24

Тапсырыс берушінің атауы (мемлекеттік тілде) "Аршалы ауданының білім бөлімі" ММ"

Тапсырыс берушінің атауы (орыс тілінде) "Аршалы ауданының білім бөлімі" ММ»

Қаржы жылы 2020 жыл

Аудан мектептерінде орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні таңдау жөніндегі үлгілік конкурстық құжаттама

Конкурсты ұйымдастырушы "Аршалы ауданының білім бөлімі" ММ Аршалы кенті, Республика көшесі 11 БСН 060140009873 ЖСК KZ 33070103KSN0306000 БСК KKMFKZ2A "Қазынашылық комитеті" РММ

ҚР Қаржы министрлігі эл.мекен-жайы arshalyroo_gz@mail.ru

1. Жалпы ережелер

1. Конкурс аудан мектептерінде бірінші сынып оқушыларын тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша қызмет көрсетушіні таңдау мақсатында өткізіледі.

2. Қызметтерді немесе тауарларды сатып алу жөніндегі осы конкурс (лот) үшін бөлінген сома:

Мектептердің атауы

Балалар саны

Күн саны

бағасы

Сомасы, теңге

 

1

Қойгелді ОМ

8

134

335

359120

 

2

Ақтасты НМ

 

2

 

134

335

 

89780

 

 

3

Константинов ОМ

14

134

335

628460

Якорь

Осы конкурстық құжаттама мыналарды қамтиды:

1) осы үлгі конкурстық құжаттамаға 1-қосымшаға сәйкес нысан бойынша қызмет алушылар санаттарының тізбесі;;

2) көрсетілетін қызметті берушіні (тегін тамақтандыруды алуға құқығы бар білім алушыларды қамтамасыз ету үшін талап етілетін перспективалық мәзірді қоса бере отырып) немесе орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды, сондай-ақ Мектепке дейінгі ұйымдарда, жетім балалар мен ата-анасының қамқорлығынсыз қалған балаларға арналған білім беру ұйымдарында тәрбиеленетін және оқитын балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етуге байланысты тауарларды берушіні таңдау жөніндегі конкурстық құжаттамаға осы Үлгілік конкурстық құжаттамаға 3-қосымшаға;

3) осы үлгі конкурстық құжаттамаға 4, 5-қосымшаларға сәйкес нысандар бойынша жеке және заңды тұлғалар үшін конкурсқа қатысуға өтінім;

4) осы үлгі конкурстық құжаттамаға 6-қосымшаға сәйкес нысан бойынша әлеуетті өнім берушінің біліктілігі туралы мәліметтер;;

5) осы үлгі конкурстық құжаттамаға 7, 8-қосымшаларға сәйкес қызметтер берушіні немесе тауарларды таңдау өлшемдері;

6) осы үлгі конкурстық құжаттамаға 9-қосымшаға сәйкес үлгі шарт.

4. Конкурсқа қатысуға ниет білдірген әлеуетті өнім беруші конкурсқа қатысуға өтініммен қоса қызметтерді немесе тауарларды сатып алу үшін бөлінген соманың кемінде бір пайызы мөлшерінде конкурсқа қатысуға өтінімді қамтамасыз етуді төменде санамаланған нысандардың бірінде енгізеді:

1) мынадай банк шотында орналастырылатын кепілдік берілген ақшалай жарна:

Аршалы ауданының білім бөлімі "ММ»

БСН 060 140 009 873,

ИИК KZ 300 705 034 640 308 001

БСК KKMFKZ2A Қаржы министрлігінің Қазынашылық комитеті

Кбе 12;

2) банктік кепілдік.

Әлеуетті өнім беруші немесе сенімхат бойынша оның өкілі Аршалы к. Республика к. 11 мекен-жайы бойынша орналасқан конкурсты ұйымдастырушының пошталық мекен-жайына жібереді немесе 20.03.2020 ж. дейінгі мерзімде Комиссия хатшысына (бас бухгалтердің кабинеті) Қағидалардың 22(91) тармағына сәйкес құжаттар пакетін қолма-қол тапсырады.

Құжаттарды әлеуетті өнім беруші конкурсты ұйымдастырушыға тігілген, нөмірленген түрде түзетулерсіз және түзетулерсіз ұсынады. Өтінімнің соңғы беті бірінші басшының қолымен куәландырылады және мөрмен бекітіледі.

Конкурсты ұйымдастырушы белгілеген мерзім өткеннен кейін ұсынылған құжаттар тіркеуге жатпайды және әлеуетті өнім берушілерге қайтарылады.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.03.2020 ж.

Басшының қолы____________ Қажетовка ауылы, М. П. көшесі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3-қосымша
Үлгілік конкурстық құжаттамаға 2-қосымша
таңдау бойынша құжаттар
қызметтерді немесе тауарларды
тамақтануды ұйымдастыру бойынша
ұйымдарында білім алушыларды
орта білім беру, сондай-ақ
байланысты тауарларды
балалардың тамақтануын қамтамасыз ету,
тәрбиеленетін және оқитын
мектепке дейінгі ұйымдарда
білім беру ұйымдарында
жетім балалар мен ата-анасының қамқорлығынсыз қалған балалар үшін
қалған балаларды
ата-анасының қамқорлығынсыз қалған

Өнім берушіні таңдау бойынша конкурстық құжаттамаға техникалық тапсырма

Тамақтануды ұйымдастыру бойынша қызмет. Осы Техникалық Тапсырмада мектептерде білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша қызметке сәйкес келетін сапалық және Сандық сипаттамалар сипатталады.

Тамақ беріледі білім алушыларға, оның ішінде білім алушыларға жергілікті бюджет қаражаты есебінен сомасы:

Мектептердің атауы

Балалар саны

Күн саны

бағасы

Сомасы, теңге

 

1

Қойгелді ОМ

8

134

335

359120

 

2

Ақтасты НМ

 

2

 

134

335

 

89780

 

 

3

 

Константинов ОМ

 

14

 

134

 

335

 

628460

 

Тамақтануды ұйымдастырудың негізгі мақсаттары мен міндеттері оқушыларды тамақтанудың және энергияның жас ерекшеліктеріне сәйкес келетін тиімді тамақтандырумен қамтамасыз ету болып табылады.

Білім алушыларды тамақтандыру асханада жүзеге асырылады .

Қызметті жеткізуші ас блогының және оның персоналының жұмысына басшылық жасайды, сондай-ақ тамақ дайындау технологиясының, азық-түлік салу технологиясының, порциялардың шығу нормаларының сақталуын, білім алушыларға азық-түлік пен тағамдардың босатылуын және жеткізілетін өнімдердің сапасын бақылауды, оларды сақтау және өткізу ережелерінің сақталуын қамтамасыз етеді.

Қызметті жеткізуші ас блогында, өндірістік және қойма үй-жайларында санитарлық-эпидемиологиялық және гигиеналық ережелердің сақталуын қамтамасыз етеді.

Өнім беруші санитарлық ережелермен бекітілген нысан бойынша білім беру ұйымының дайын тағамның (бракераждық) сапасын бақылау журналын жүргізу үшін жағдайды қамтамасыз етеді.

Тағамдардың, Тамақ өнімдері мен аспаздық өнімдердің тұтынушылық қасиеттері, олардың органолептикалық қасиеттері, дайындау технологиялары мен шарттары балаларға арналған Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі бөлігінде Еуразиялық экономикалық одақтың техникалық регламенттеріне сәйкес келуі тиіс.

Мектептік тамақтанудың базалық ұйымынан тағамдарды асханаға және (немесе) буфетке жеткізген жағдайда тиісті температураның сақталуын қамтамасыз ететін арнайы ыдыстар (термоконтейнерлер) пайдаланылады.

Бірінші ауысым үшін білім алушыларға ыстық тамақ 11.00 (10 мин), екінші ауысым үшін 15.05 (10 мин) беріледі.

Санитарлық-эпидемиологиялық талаптарға сәйкес келетін буфет өнімдерін сату үшін жағдайлар жасалады.

Дайын аспаздық өнімдер мен тамақ өнімдерін сату сағат 9:00-де жүзеге асырылады.

Қызметті жеткізуші ай сайын мектеп басшысына оқушылардың сапасы мен қауіпсіздігін растайтын құжаттарды қоса бере отырып, білім алушылар үшін тамақ өнімдерінің тізбесін пайдалану туралы мәліметтерді ұсынады.

Өнім беруші міндетті түрде шығарылатын өнімнің ассортиментін халықтың санитариялық-эпидемиологиялық салауаттылығы саласындағы нормативтік құқықтық актілердің талаптарына сәйкес бекітеді.

Нақты тамақтану рационы перспективалық мәзірге сәйкес келуі тиіс. Бір азық-түлікті, тағамдарды және аспаздық өнімдерді басқасына ауыстыруға санитарлық-эпидемиологиялық заңнама талаптарына сәйкес ерекше жағдайларда жол беріледі.

Оқушылардың жекелеген санаттары үшін (оқушылардың санаттарын көрсету) Жомарт (диеталық) тамақтану ұйымдастырылады.

Қызметті жеткізуші дайын тағамдарды дайындау технологиясын сақтау және калориялығына сәйкес болу үшін ас блогында тағам дайындаудың бірыңғай картотекасының (технологиялық карталар) болуын қамтамасыз етеді.

Тағамдарды дайындау тағамдардың жайылуы, тағамдардың шығуы, тағамдарды дайындау технологиясы туралы мәліметтер, әрбір тағамның құрамы және оның тағамдық құндылығы (ақуыз, майлар, көмірсулар, витаминдер құрамы) және әрбір тағамның (аспаздық тағамның) энергетикалық құндылығы (құнарлылығы) және әрбір тағамның жиынтығы туралы толық ақпарат көрсетілетін тағам картотекасын пайдалана отырып жүргізіледі.

Асхананың ас блогында тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындаудың технологиялық процесін қамтамасыз ету жөніндегі жұмысты ұйымдастыруды өндіріс меңгерушісі қамтамасыз етеді.

Ас блогында санитарлық-эпидемиологиялық заңнама талаптарына сәйкес қажетті құжаттар (шикі өнімдердің, дайын тағамның бракераж журналдары, ас блогы қызметкерлерінің денсаулық жағдайын тіркеу журналы, тағамдарды витаминдеу жүргізу журналы, ас мәзірі, дайындалатын тағамдардың технологиялық карталары, тамақ өнімдеріне кіріс құжаттары, келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасын растайтын құжаттар (жүкқұжаттар, сәйкестік сертификаттары, сапа куәліктері, ветеринариялық-санитариялық сараптама құжаттары) тұрақты түрде болуы тиіс., пікірлер мен ұсыныстар кітабы және басқалар).

Өнім берушіде жұмыс істеуге рұқсаты бар ас блогының әрбір қызметкеріне медициналық кітапшалар бар.

Просмотров: 462


Добавить комментарий



Включить данные в подпись

Текст